Ben je creatief en heb je gevoel voor styling en trends? Dan is deze functie wellicht iets voor jou.
Als medewerker winkelinrichting zorg je er samen met een collega voor dat de winkel en de etalage er aantrekkelijk uitzien. Elke keer als er nieuwe producten worden ingekocht moeten deze weer een plek in de winkel krijgen waar ze tot hun recht komen. Maar ook tussentijds heeft de styling van de winkel je aandacht nodig.
De etalage wordt 1 keer per maand vernieuwd en tussendoor bijgehouden.
Jij bent minimaal een dagdeel per week beschikbaar om je voor deze taken in te zetten.
Een leuke functie waarin je je creativiteit kwijt kunt.
Deze taken combineer je met de functie van Verkoopmedewerker (zie omschrijving onder Vacatures).

Over de Wereldwinkel

Elke Wereldwinkel in Nederland wordt aangestuurd vanuit hun eigen, zelfstandige vereniging –zo ook onze Amsterdamse winkel! Met meer dan veertig enthousiaste vrijwilligers zetten we ons in om dag in, dag uit jullie te verwelkomen in onze winkel. Alle aspecten van de bedrijfsvoering sturen wij zelf aan: van het inkoopbeleid, tot de manier waarop we de winkel inrichten, en zelfs de leuke taken als administratie en financiele rapportage. Door onze vrije tijd te geven aan de Wereldwinkel hopen we bij te dragen aan het bevorderen van eerlijke handel wereldwijd. En we leren tegelijkertijd het reilen en zeilen van een superleuke cadeauwinkel!

Omdat we een vereniging zijn, met een verkozen bestuur en betrokken vrijwilligers, krijgt iedereen de kans om mee te denken over de koers van onze winkel. Dit kan zijn door je bezig te houden met taken naast de vaste winkeldiensten, zoals het schrijven van teksten voor de website, of door je stem te laten horen op een van de halfjaarlijkse ledenvergaderingen. Elk jaar kiest de ledenvergadering ook de samenstelling van het bestuur: een kleine groep vrijwilligers die zich actief bezig houdt met de bevoorrading van de winkel, het maken van de vrijwilligersroosters, en het plannen van speciale activiteiten.

Lijkt het je ook leuk om lid te worden van onze vereniging? Meld je dan nu aan als vrijwilliger, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op over de mogelijkheden.