Als winkelmedewerker word je in overleg een dagdeel (4 uur) per week ingezet om samen met een collega de klanten in de winkel met hun aankopen te helpen.
Je bent klantvriendelijk en geeft indien gewenst informatie. Je bedient de kassa, pakt de cadeautjes mooi in, je zorgt dat de winkel er netjes uit ziet, de voorraad is aangevuld en je doet diverse extra taken die ons helpen om de winkel draaiende te houden. Een leuke functie met leuke collega`s en de mogelijkheid je te ontwikkelen.
Op dit moment zijn we vooral op zoek naar mensen voor de vrijdag of de zaterdag (ochtend of middag)

Heb je meer tijd tot je beschikking dan is een van de andere beschikbare functies misschien ook iets voor jou.

Over de Wereldwinkel

Elke Wereldwinkel in Nederland wordt aangestuurd vanuit hun eigen, zelfstandige vereniging –zo ook onze Amsterdamse winkel! Met meer dan veertig enthousiaste vrijwilligers zetten we ons in om dag in, dag uit jullie te verwelkomen in onze winkel. Alle aspecten van de bedrijfsvoering sturen wij zelf aan: van het inkoopbeleid, tot de manier waarop we de winkel inrichten, en zelfs de leuke taken als administratie en financiele rapportage. Door onze vrije tijd te geven aan de Wereldwinkel hopen we bij te dragen aan het bevorderen van eerlijke handel wereldwijd. En we leren tegelijkertijd het reilen en zeilen van een superleuke cadeauwinkel!

Omdat we een vereniging zijn, met een verkozen bestuur en betrokken vrijwilligers, krijgt iedereen de kans om mee te denken over de koers van onze winkel. Dit kan zijn door je bezig te houden met taken naast de vaste winkeldiensten, zoals het schrijven van teksten voor de website, of door je stem te laten horen op een van de halfjaarlijkse ledenvergaderingen. Elk jaar kiest de ledenvergadering ook de samenstelling van het bestuur: een kleine groep vrijwilligers die zich actief bezig houdt met de bevoorrading van de winkel, het maken van de vrijwilligersroosters, en het plannen van speciale activiteiten.

Lijkt het je ook leuk om lid te worden van onze vereniging? Meld je dan nu aan als vrijwilliger, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op over de mogelijkheden.