Sjaal met Verhaal

Sjaal met Verhaal is, zoals de naam al doet vermoeden, een leverancier die ooit is begonnen met de import van sjaals naar Nederland. Toen in 2013 de oprichtster van het bedrijf in Nepal op vakantie was, was ze verrast door de kwaliteit van de sjaals die daar werden vervaardigd. De zachte, comfortabele sjaals werden gemaakt door lokale handwerkers. Toen ze een paar kocht om mee te nemen voor vrienden, bleek het een succes: binnen een week waren alle sjaals weg. Het was het begin van Sjaal met Verhaal.

Inmiddels verkoopt Sjaal met Verhaal veel meer dan sjaals. Met ateliers in Nepal en Thailand maken ze allerlei producten van vilt, katoen, wol, en acryl. Bij ons in de winkel hebben we van dit merk tasjes, hangers voor in de kerstboom, vingerpoppetjes, en uiteraard sjaals.

Wil je meer weten over dit merk? Bezoek dan hun website.