Kerstpakketten

Een kerstpakket van de Wereldwinkel is een geschenk met een verhaal

Laat je inspireren door  fairtrade producten met een bijzonder verhaal. Ze zijn afkomstig uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Ambachtelijk geproduceerd, veelal met oorspronkelijke materialen en technieken. Door te kiezen voor fair trade doet je tegelijkertijd iets waardevols voor de mensen die deze producten maken.

Een pakket zelf samenstellen

Je kunt bij ons uw eigen kerstpakket samenstellen. In de bijgaande folder kan je alvast inspiratie op doen. Als je meer wilt weten, neem dan contact op met Jan de Vries van Wereldwinkel Amsterdam op de Ceintuurbaan 266. (Vries.j.de@12move.nl of 0645358158)

Mini Kerstpakket per post

Mede door de Corona omstandigheden hebben we dit jaar een ruim aanbod aan brievenbuspakketjes, die relatief goedkoop verzonden kunnen worden (met track en trace). Daarvan hebben wij een aantal voorbeelden in de bijlage. Ook kan jij in onze Wereldwinkel zelf een pakketje vullen en daar een persoonlijk berichtje aan toevoegen. Bij grote aantallen maken wij de bestelling verzendklaar. Wij kunnen desgevraagd de verzending voor je verzorgen, als je de namen en adressen aanlevert. Je kan het brievenbuspakketje nog meer inhoud geven door er een Wereldwinkel Cadeaubon aan toe te voegen. Ontvangers krijgen dan bij besteding van de desbetreffende bon in onze winkel 10% korting op hun aankoop. Uiteraard kunnen ook grotere pakketten per post geregeld worden.

Voorbeeld kerstpakketten