Return to Sender

Return to Sender laat zien wat de kracht is van internationale samenwerking. Dit merk is in 2006 opgericht door Katja Schuurman, Tessa Vos, en Maarten van Huijstee. Tijdens de vele reizen die Katja Schuurman maakte voor haar televisieprogramma’s kwam ze in aanraking met de allerarmsten van de wereld. Het viel haar op dat deze mensen ambitie in overvloed hadden, maar niet de mogelijkheden kregen om deze ambities waar te maken. Met Return to Sender geeft ze deze mensen toegang tot de Westerse markt, en een beter leven. Samen met Nederlandse ontwerpers maken ze designerproducten die de Nederlandse en internationale esthetiek combineren. 

De Wereldwinkel Amsterdam heeft een ruime selectie aan producten van Return to Sender, zoals vazen, bordjes, slingers, boekjes, en meer. Wil je meer weten over deze leverancier? Bezoek dan hun website.