Amsterdam

Tijdelijk gesloten

Net zoals veel andere winkels zijn we gisteren verrast door het nieuws dat we per direct moesten sluiten. Na een jaar vol veranderingen – de initiële lockdown, een heropening met beperkte roosters, werken in een winkel met veiligheidsmaatregelen – leek onze decembermaand zowaar op hoe we hem herinnerden. Het was gezellig in de winkel, de cadeaus vlogen over de toonbank, en we waren zelfs meer dagen open om alle extra klanten van dienst te zijn. We keken uit naar de drukte voor kerst. Helaas heeft het niet zo mogen zijn, en gaan we pas op 20 januari 2021 weer open.

Maar, als er nou één ding is wat we het afgelopen jaar hebben geleerd, dan is het wel om ons niet uit het veld te laten slaan. De Wereldwinkel Amsterdam bestaat al meer dan 40 jaar, en als het aan ons ligt bestaan we nog minstens 40 jaar langer. Daarom dat vanaf morgen een groot deel van ons (kerst)assortiment te koop is via deze website. We zijn op dit moment druk bezig met het uitwerken van alle details, zoals welke producten precies en hoe we ervoor zorgen dat ondanks de drukte bij bezorgbedrijven iedereen hun pakketjes vóór kerst ontvangt. 

Dus, tot binnenkort in de digitale winkel!

Update: de kerstwebwinkel is weer gesloten. Het was een enorm succes, en we gaan kijken of we in de toekomst permanent online producten kunnen aanbieden!