! Update: vanaf 29 april is het niet meer nodig een afspraak te maken. Klik voor onze nieuwe openingstijden.

Onze winkel aan de Ceintuurbaan 266 is  open voor winkelen op afspraak. We zijn heel blij je weer te kunnen ontvangen op vrijdag- en zaterdagmiddag. Je kunt komen winkelen, rondkijken of je bestelling uit de webshop ophalen. Natuurlijk zorgen we ervoor dat het veilig is en volgen we de richtlijnen van het RIVM.

 

Alleen rondkijken mag ook

Soms is het nog een beetje onwennig, dat winkelen op afspraak. Misschien voelt het vreemd om langs te komen voor kleine cadeautjes, ienie-mini spulletjes of alleen even rond te neuzen en nog niets te kopen. Maar wij vinden dat helemaal niet raar, we vinden het alleen maar leuk als je komt.

De voordelen:

  • Je hebt de winkel (bijna) helemaal voor jezelf
  • Onze medewerkers hebben alle tijd voor je
  • Kijken, kijken niet kopen mag altijd
  • Voel je een VIP voor minimaal 10 minuten (al ben je voor ons natuurlijk altijd een VIP)

 

Tip: combineer je bezoek

De Wereldwinkel is gevestigd in het hartje van de Amsterdamse Pijp. Combineer je bezoek met een wandeling door de buurt, een rondje door het Sarphatipark, haal een ‘to-go-tje’ bij een van de leuke horeca tentjes of loop over de Albert Cuyp. Zorg er wel voor dat je op het door jou gekozen tijdslot bij de Wereldwinkel bent, anders kunnen we je plek niet garanderen.

 

Zo maak je een afspraak

Een afspraak maak je eenvoudig op de pagina met het boekingsformulier. Op deze pagina wordt precies uitgelegd hoe je een tijdslot boekt. Dus… zet je naam op de gastenlijst en kom gezellig 10, 20 of 30 minuten privé shoppen.

Openingstijden: vrijdag en zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur. Boek je tijdslot minimaal 4 uur van te voren en dan komt het helemaal goed.

We hopen je snel te zien,

team Wereldwinkel Amsterdam