Amsterdam

Online Verkoop en Afhaal

Helaas moeten ook wij voorlopig nog even de deuren sluiten. Daar hebben we alle begrip voor, maar blij zijn we er niet mee. Onze verkoop staakt en dat treft niet alleen ons en jou maar – belangrijker nog –  ook onze producenten in alle uithoeken van de wereld. Daarom hebben we Iets bedacht waardoor het toch mogelijk is om alle onze mooie en leuke spulletjes gewoon te kopen. Online!

Wil je in deze periode toch graag een aankoop bij de Wereldwinkel doen, dan zijn we daar erg blij mee. Je kunt via de website je bestelling plaatsen. Klik HIER om naar de producten te gaan.

Bestellingen in Amsterdam kunnen op afspraak bezorgd worden. Afhalen is natuurlijk ook mogelijk. Als je specifieke wensen hebt, laat het ons dan weten, we kunnen altijd met wat foto’s laten zien wat we nu in ons assortiment hebben, zodat je makkelijker je keuze kunt maken.  

We hopen je snel weer gezond en wel in onze winkel aan de Ceintuurbaan te zien!

Team Wereldwinkel Amsterdam