Helaas kunnen we onze winkel nog niet helemaal opengooien. Daar hebben we alle begrip voor, maar blij zijn we er niet mee. Gelukkig kun je nu wel weer op afspraak onze winkel bezoeken en online bestellen. Fijn voor jou, fijn voor ons, maar – belangrijker nog –  ook voor onze producenten in alle uithoeken van de wereld. 

Wil je in deze moeilijke coronatijd toch graag een aankoop bij de Wereldwinkel doen, dan zijn we daar erg blij mee. Je kunt via deze website je bestelling plaatsen. Klik HIER om naar de producten te gaan.

Bestellingen in Amsterdam kunnen op afspraak bezorgd worden. 

Afhalen is natuurlijk ook mogelijk. Plan dan een winkelbezoek op afspraak, dit kun je doen met het boekingsformulier. Ook als je specifieke wensen hebt kun je het beste een winkelbezoek plannen om even een kijkje te nemen in onze winkel. Dat kan op vrijdag en zaterdag tussen 13.00 en 17.00 uur.

We hopen je weer snel gezond en wel in onze winkel aan de Ceintuurbaan te zien!

Team Wereldwinkel Amsterdam