Inkoopmedewerker gezocht

Voor deze functie zijn we op zoek naar een vrijwilliger die ge├»nteresseerd is in de laatste trends op het gebied van duurzaamheid, eerlijke handel en sociale betrokkenheid. Samen met de inkoopco├Ârdinator bepaal je het assortiment voor de winkel, bezoek je leveranciers en bepaal je de aanbiedingen. Daarnaast help je mee met de verwerking van de inkoop: invoeren in de computer en prijzen van de artikelen.

De tijd die je met deze functie kwijt bent is gemiddeld een dag per week, soms minder, soms meer. Als je gaat inkopen -gemiddeld een keer per maand- ben je daarmee wel een hele dag bezig en daarnaast nog ongeveer een halve dag met de verwerking van de inkoop.

Het is een leuke veelzijdige, creatieve functie waar je je echt in kan ontwikkelen.

Je wordt ook ingewerkt als Verkoopmedewerker, zodat je ervaart wat werken voor de wereldwinkel inhoudt en je, indien nodig en mogelijk kan invallen voor de verkoop.