Vrijwilliger Communicatie en Marketing

Heb jij een achtergrond in communicatie en/of Marketing/PR of affiniteit daarmee en heb je een aantal uur in de week ‘over’ hebben om deze kennis, op vrijwillige basis, in te zetten voor de Wereldwinkel? Samen met het team inkoop, winkelinrichting en marketing zorg je er voor dat alle taken gedaan worden.

Om feeling met de winkel te krijgen word je ook ingewerkt als Verkoopmedewerker. Het is de bedoeling dat je, naast je communicatie werkzaamheden, regelmatig een dagdeel van 4 uur per week een winkeldienst doet als verkoopmedewerker. Dat is overigens ook goed te combineren.

Tot de taken van de medewerker Communicatie behoren onder andere:

  • Schrijven van teksten voor de website, nieuwsbrief en sociale media
  • Website en sociale media regelmatig van nieuwe content voorzien
  • schrijven en inhoud geven aan de (digitale) nieuwsbrief
  • bedenken en organiseren van activiteiten ter promotie van de Wereldwinkel