Kanika

Natuurlijk hebben we ook fijne zeepjes en crèmes te koop. Altijd leuk om te geven of om lekker voor jezelf te gebruiken. We verkopen diverse merken waaronder Marcel’s green soap (de gehele lijn verzorgings producten) en Kanika.

Tea tree, pineapple, lemongrass, goats milk en sweet basil, zijn maar een kleine greep uit de vele soorten zeepjes die we verkopen. Ook in leuke kadoverpakkingen.
Kanika kiest bewust om met producentgroepen uit minder ontwikkelde landen samen te werken. Door de producent minimaal een keer per jaar persoonlijk te bezoeken, bouwt de organisatie aan een duurzame relatie. Ze biedt de producent o.a. ondersteuning bij productontwikkeling.

Door haar handelen wil de organisatie haar steentje bijdragen aan de bevordering van de levensomstandigheden van producenten in minder ontwikkelde landen. Kanika streeft ernaar maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Dit komt tot uiting in haar producten door ze te laten voldoen aan de 5 kenmerken. Daarnaast streeft de organisatie naar respect voor en continuïteit en transparantie naar alle betrokken partijen.